Innan festen i lördags.


Stan i fredags.


skön dag

Man kan fan inte vara glad varje dag, men just idag känner jag mig rätt awesome!


Nomy - You Better Die Young

Är det här man skar skriva typ hundra positiva rader om hur glad men är och hur bra saker och ting är? Ja, ungerfär. Funkar tyvärr sådär ibland.


Hey little girl on your way to class
Loved by all cause you got that ass
cutest eyes and the greatest smile
for a year for a time for a little while

Somebody told me that you got old
looking for someone thats made of gold
Hey little girl on your way to class
In a year they'll be gone cause you are an ass


no one's gonna love you when you're old
Thats what they told you better stay young baby
No one's gonna care when you are gone
So if you're done you better die young baby


Hey little girl on your way to prom
One little night then your life is gone
All that you had is a fairytale
now you're standing alone wonder why did you fail

Somebody told me that you're ok
Somebody told me you passed away
Life aint comming back for you

no one's gonna love you when you're old
Thats what they told you better stay young baby
No one's gonna care when you are gone
So if you're done you better die young baby

Why dont they ever speak of you now
is it to much to do who gives a shit about you
Why do you remember me now when you're old and you're blue
won't give a shit about you

One little boy on his way to school
No body likes him cause he's not cool
thin little arms and a ugly smile
for a year for a time for a little while

how could you leave him alone
Now when he's gone
no one's gonna love you when you're old
Thats what Im told you better stay young baby

No one's gonna care when you are gone
So if you're done you better die young baby
I can't love you anymore
I got so much to do wont give a shit about you
So baby now lately You remember me

No one's gonna care when you are gone
So if you're done you better die young baby
no one's gonna love you when you're old
Thats what they told you better stay young baby

No one's gonna care when you are gone
So if you're done you better die young baby

Dagen då himlen faller ner över oss.

Sjukt vad jag saknar sommaren. Jag saknar min bästavän och våra dagar tillsammans mest just nu.


Oh susie, we ran out of time

Idag är det fredag i alla fall, vilket känns rätt okej. Helgen är snart slut, hej och hå! Okej, kan ju erkänna att den faktiskt precis börjat men i vilket fall så känns den alltid lika kort. Idag ser min planering ut såhär: Blogga lite, (nu) spela gitarr en liten stund, äta något och sedan duscha och sist men inte minst: Träffa Charlie! Vilket känns som en rätt okej planering för idag faktiskt.

Låten är sköööööön..t
Ah.. om det velat gå lägga in youtubeklipp så! menmen..:Secret Service – Oh Susie
Blir en bild istället. Tjaaa!


hejhejhej

Mina dagar är så sjukt ointressanta att det inte är någon mening alls att uppdatera knappt. Jag gick till skolan idag. Jag träffade Emma första gången på tre veckor, hur kul som helst, saknat henne som bara den! Vad jag gör nu är att jag sitter och lyssna på Ebba Grön och DLK(min fest musik h3h3) och ungefär plågar mig med att jag inte ska få festa för om en vecka. Haha! Skratta åt mig eller något. Sjukt uttråkad osv. Vill göra något osv. Men bestämmt att röja _satan_ den(nästa) helg[en] istället. Och så är det bara :)

mai dâm

Jag är sur. Av o l i k a a n l e d n i n g a r. Jag saknar min bästavän så mycket att jag avlider snart. Jag näst intill längtar efter skolan eftersom det är så otroligt tråkigt att vara hemma hela dagarna. Jag är sjukt festsugen och beroende av socialitet. Skulle behöva en cigg, hög musik, massa störtskönt folk och en öl just nu. Haha, hade varit så sjukt bra. Dansa tills klockan sex på morgonen och spriten är slut. Gå och sova i en soffa, vakna klockan tio, åka hem och sedan sova resten utav dagen. Men nu sitter jag här istället och mest.. dör. Jagkan inte ringa någonstans och inte smsa, snacka om att jag känner mig lite isolerad och så.

We believed we'd catch the rainbow


planer för dagen.

Ska strax gå och duscha en stund, tona håret igen. Fixa till mig lite, bara för att bli lite piggare. EFter det ska jag fotografera eftersom jag har lite insperation till, olika saker just nu faktiskt. Så det är planen för min dag än så länge, låter rätt okej faktiskt.


mera osnäll.

Jag har ingen aning om vad jag har känt det senaste. Jag vet inte hur jag mår lägre. Så att svara på hur mår du frågan är rätt lätt- bra!jag har inga problem, vad jag kommer ihåg. För egentligen kommer jag inte ens ihåg mig själv. Jag har varit för upptagen med de flesta andras problem och helt glömt bort att jag också finns. Jag hinner inte med mig själv. Jag önskar att jag hade kunnat skylla det på minja vänner och så, men jag vet ju att det är mitt eget fel, det är jag som inte lämnar tid över till mig själv. Det måste bli ändring. Jag måste bli mera.. osnäll. Ungefär. Hej!


<3



the sims 3

Vårt internet har slutat fungera (igen) så sitter nu och försöker få fram något ur det mobila telia saken. Sitter fortfarande hemma ifrån skolan, mår inte riktigt okej ännu så kan likaväl vila upp mig riktigt. Förövrigt har dagen fördrivits med att spela sims 3 och titta på en massa fina bilder!





"du är som en prickig prick i ett randigt samhälle"

Sitter och tittar på omvärlden utan att hitta något som tilltalar mig att vara mer intressant än något annat. Ikväll ser jag ingenting som ser speciellt ut. Värmen från elementet får alla de pappersfåglarna jag vek för ett tag sedan röra sig sakta fram och tillbaka i fönstret. Bakom glaset och fönsterrutan syns inget annat än mörkret i kvällen. I bokhyllorna står alfapetspel, puzzel och pärmar blandat med det som faktiskt ska finnas där, böcker. Böcker jag läst och böcker jag inte läst. Bra böcker, och sämre. Massor utav ord och bokstäver.
Röster på tvn hörs ut i från rummet jämte mitt och snart ska jag gå och se efter om det finns något intressantare där. Se på när tvn bläddrar bilder som egentligen bara består av massa små färgprickar. Vi ses


film

Har inte en aning om vad jag ska göra. Riktigt uttråkad men samtidigt har jag inte lust för att göra någonting i princip. Charlie har varit här ett tag. Vet inte om jag ska till skolan imorgon, om jag orkar går jag dit, men det vet jag inte riktigt om jag gör. Filmen som väntar just nu heter i vilket fall Requiem for a Dream, hoppas på att det är något att se.

.





Laughing with - Regina spektor


Lite sjuk och så.

Åkte hem från skolan för en timme sedan ungefär, bad mamma hämta mig. Har så sjukt ont i huvudet och hostar så det värker i hela bröstkorgen. Det är inte särskligt roligt alls kan jag ju säga. Men ikväll kommer nog pojkvännen  en stund och pratar lite om saker och ting. Annars ska jag bara ta det hur lungt som helst, spela lite sims och kolla några filmer.

Sjuklingsmat.



Vet inte

Jag känner egentligen ingenting just nu. Jag känner inte om jag är på bra humör eller på dåligt. Det är liksom lite tomt. Kan inte riktigt föklara känslan, men jag känner mer ingenting än någonting. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Vara ledsen eller glad. Jag saknar nog mest faktiskt. Sommaren framför allt, eller jag saknar kvällarna med vänner och en massa kul! Det saknar jag, riktigt, riktigt mycket. Saknar även pojkvännen, som jag precis träffade. Saknar bästa vännen som är så himla långt ifrån mig just nu. Saknar.. mig.
Ska gå och lägga mig någorlunda tidigt ikväll, se en film och bara mysa. Men först ska jag spela lite sims!

den finaste jag vet


Hallå! Är du där? Hallå? Hallå! Finns det nånting kvar?




Stjärnorna lyser väl lika klart i din del av stan?
Står du som jag, på din balkong och vilar i kaoset som var?
Hallå! Är du där? Hallå? Hallå! Finns det nånting kvar?

Stjärnfall, stjärnfallet är jag
Och du är himlen jag föll från idag
Stjärnfall, stjärnfallet är jag
Och du är himlen för mig varje dag

Trött som döden, vinterns korta dar är långa i år
Dandy & Dandy, ring inte, skriv inte, lås inne ivern i dig
Hallå! Är du där? Är du kvar? Hallå! Finns det nånting kvar?

Stjärnfall, stjärnfallet är jag
Och du är himlen jag föll från den dag
Stjärnfall, stjärnfallet är jag
Och du är himlen jag föll från den dag
Stjärnfall, stjärnfallet är jag
Och du är himlen för mig varje dag
/stjärnfallet

Pour le monde, vous êtes quelqu'un, pour quelqu'un, tu es le monde.

Min mobil är påväg mot graven, det är därimot inte min dator som funkar kanon!
Känns skönt att vara tillbaka till det normala, skolan. Livet i princip, jag hade där i mot inte tackat nej till en aning längre helger. Har laddat ner lite fina filmer och sedan instrallerade the sims 3 på datorn igen precis. Nu är det back on track och fast i sim igen. Har egenligen inte den blekaste aning om vad jag ska skriva. Därför blir det bara en jädra massa babbel. Ikväll: The sims-film-sova. ungefär.

Potträtt av syster



"Jag önskar att du såg dig själv genom mina ögon ibland, för att få full förståelse över hur vacker du är."

Fick datorn mycket tidigare än vad jag trodde. Så nu har jag dator igen vilket är riktigt, riktigt skönt. Så nu kan jag komma igång med bloggandet riktigt igen och fixa en massa. Ikväll ska jag endast roa mig med att ladda ner lite program jag behöver och lära mig hur man gör exakt. Tänker också gå och lägga mig tidigt eftersom i morgon ska jag upp tidigt och gå till skolan. Lovet är över, det gick alldeles för snabbt. Som vanligt. Jag han inte med alla saker jag hade tänkt att göra. Som vanligt. Men ändå har det varit ett bra lov, mysigt och bra. Jag vet inte om det ska bli skönt att skolan börjar igen eller tråkigt. Det är ju jätte kul att träffa alla de vänner som man inte träffar på fritiden utan bara i skolan igen. Det jobbiga är väll egentligen att det är så himla mycket att göra. Att dagarna blir korta medan jag själv är så himla trött att jag inte orkar göra någonting alls. Men jag har lovat mig själv att bättra på betygen även ifall mina nuvarande betyg inte är det sämsta så kan det alltid bli bättre, som jag brukar säga.


Missbrukar redan camfunktionen.

.

Jag kan knappt blogga nu. Så hela denna veckan kommer bli otroligt dålig uppdatering. Men så snart jag kan åka upp till stan, är det ny dator som gäller. Ha det bra!

det är så jag säger det

Hon låg på gatan
medan rymdskeppen
sände meddelanden
genom atmosfären

Hon skär sig i handleden
i solskenet
för hon säger
att hon redan sett Spanien
och världen förtjänar inte dig

För du är det finaste jag vet
när allt annat här
är falskt och fel
och jag går bara ner mig
för det är så jag säger det
du är det finaste jag vet

Det kan ta slut i morgon
eller hålla på för alltid
ibland är det så

Så säg som det är
för den här gången
krävs det mer
innan jag öppnar armarna
förlorar mig
och känslorna faller fritt
på midnattsgatorna
för vem skulle bry sig
om våra hjärtan blev förstörda?
Men allt det här vänder sig
in i mig

Och du är det finaste jag vet
när allt annat här
är falskt och fel
och jag går bara ner mig
för det är så jag säger det
du är det finaste jag vet

När jag tänkte på dig,
kände du mig?
genom antennerna
och sateliterna

När du låg på gatan
medan rymdskeppen
sände meddelanden
genom atmosfären
och världen förtjänar inte dig

För du är det finaste jag vet
när allt annat är falskt och fel
och jag bara går ner mig
för det är så jag säger det
till dig
- du är det finaste jag vet

Allt roligt börjar
och slutar med
att vi är nere och ute igen
(men vad behöver vi
egentligen?)

Jag vänder mig om,
hon bara ler
allén är inte så dålig ändå
när du går brevid
och det är så jag säger det..

somebody to love

Sitter hemma hos pojkvännen och gör absolut ingenting just nu. Så när jag ändå har lite tid över kan jag skriva ett snabbt inlägg, bara för att tala om att jag lever på något sätt. Har varit med Charlie när han klippt sig, och när han handlat lite kläder idag bland annat. Trevligt. Ikväll så ska vi bara mysa med film och gott. Kommer bli hur bra som helst.
Annars kan det ju alltid få finnas med en härlig låt här.

Ljus



Inatt har jag ritat!

Jag sitter och tjurar lite. Eller det är mest mitt bildredigeringsprogram som tjurar mest, det vill inte sammarbeta på något sätt alls. Menmen. Idag åker jag förmodligen till pojkvännen och stannar några dagar, annars har jag ingen aning om vad jag ska hitta på faktiskt.
Förövrigt har jag sovit alldeles förlänge idag, (igen) vilket gör att dagen tar slut innan man hunnit vakna. I varjefall satt jag uppe ganska länge igår så det kan ha en liten sak med det att göra. Jag började rita på ett porträtt av Hannah, min syster.
Än har jag en bit kvar innan den är klar, men tycker det ser helt okej ut änsålänge.
(färgerna ser lite konstiga ut pga redigeringspogrammet)


Söndag och cambilder

Sitter och funderar på vad jag egentligen ska hitta på idag. Jag funderar på om jag ska hoppa in i duschen och sedan gå ut och gå en runda. Fotografera och sådant. Kanske skulle rita lite när jag ändå har en bra dag. Mina dagar blir bra när solen skiner ute, jag behöver sol för att må bra. Jag behöver våren, för att det är den bästa månaden på hela året. Och tills dess är det endast några veckor, sedan lär det bli överflöd utav fotografier. Skönt!
Klockan är halv tre, vilket känns lite hemskt eftersom jag nästan precis ätit frukost. Dagen är näst intill slut. Jätte tråkigt. Men nu ska jag somsagt ta en dusch och sedan hitta på något.


Verken klätt på mig, sminkat mig eller borstat håret. Därav den fina stylen.

Mitt 2010

Nu är det ett nytt år. Tvåtusenelva. Jag hoppas verkligen på ett bra år. Jag ska försöka göra det bra. Även ifall det sägs så varje år, men jag ska verkligen göra mitt bästa för att det ska bli bra! Det ska jag verkligen, göra mitt bästa för att vara glad, och för att lyckas. Jag ska även ta nya tag med bloggen. Inte riktigt än, men snart. Jag tror nämligen att jag får en ny dator om ett litet tag!
I varjefall, nu när 2010 precis tagit slut har jag funderat över vad jag egentligen har hittat på hela året. Och jkag ville helst laggt upp bilder ifrån hela tvåtusentio, en de följde ju tyvärr med min gamla dator. Därimot tror jag at jag kan leta upp ett par stycken från vissa delar ändå!

Januari
Jag har faktiskt inget minne vad ifrån som händer den här månaden. Jag kommer bara ihåg att det vart väldigt mycket vinter.


Feburari
samma sak, jag kommer inte ihåg någonting ifrån dessa månader, kanske beror på att jag inte har några foton därifrån, eller på att det helt enkelt inte hände något intressant.

April-Maj
Jag hoppade över mars eftersom jag inte visste någonting därifrån heller. Men i april började det bli lite vår om jag inte minns fel. Och jag, som älskar våren vart ganska glad den tiden. Och just på våren skiner solen extra fint in genom fönstret, älskar det ljuset som finns i mitt rum då.



Juni
Det är nu det börjar bli sommar, och det längtas något otroligt efter sommarlov. Vi slutade skolan, och fick sommarlov tillslut. Jag hade en avslutningsfest hemma hos mig, som inte alls blev som vi ville. Men sommaren blev inte sämre för det. Jag tillbringade många dagar med bästavännen nere vid stranden. Vi cycklade ner efter maten, tog med oss kex och sådant och stannade till tio eller elva på kvällen då solen gått ner. Bara satt och pratade, badade och njöt av sommaren.
Vi tältade också ett par gånger där nere, några fler än bara Emma och jag, men kul hade vi, särskilt eftersom vi hade det en aning svårt att få plats med dubbelt så många i tälten än vad det vart byggt för.
Detta vart en månad med lite förmånga cigarretter och konstiga blandningar ur barskåpen.



Juli
Det fortsatte vara en härlig sommar, jag och Emma åkte till Öland och snodde kundvagnar och träffade en kille  som hette Joel som vi båda vart tvungna att tycka om lite eftersom vi tyckte han påminde om en kille i en film vi hade sett. När jag åkte hem därifrån hade jag gjort det mesta vi kunde just då och där. Badat med kläderna på mitt i natten tillexempel.
Sedan åkte jag till Gotland och vart där i en vecka med familjen och kusinerna. Där ängnade jag mig mest till att fotografera.

Juli fortsatte, jag träffade vänner och åt kladdkaka till frukost och vart allmänt onyttig.

Augusti
Sommarlovet vart på väg att ta slut, men vi fortsatte ha det mysigt. Umgicks och hade kul. Vi vart arga och eldade upp minnesaker och glömde pojkvänner föralltid. (nästan)

Skolan började igen, jag började en ny årskurs och insåg hur mycket man också saknat klassen under alla de veckor. Men samtidigt vart det lite sådär att skolan börjat igen.

September och oktober (tar dem tillsammans eftersom jag inte vet vad som hände vilken månad!)
Dessa månader bara försvann, vi festade en massa och pratade en hel del politik.

Emma, Michaela och jag, såg ut såhär och åkte till maja och åt popcorn, rökte vattenpipa, spelade twister, rökte på balkongen och drack öl. Det vart en rätt bra kväll.
En kväll satt vi på en bro och matade ankor med ballerinakex medans vi drack öl och cider och hade det trevligt. Under dessa månader hann jag också bli kär, vara arg och ledsen. Men också rätt glad.


Sedan blev det höst!

November
November vart nog nästan den bästa månaden på hela året. Vi hade höstlov i början, vart på hemmafest på en torsdag där vi slog sönder en hel del glas och snodde en massa kex!
På lördagen därefter åkte jag och Siri till Göteborg och såg Håkan Hellström och gick runt och tittade och bara vart bra.


Jag fick min underbaraste pojkvän tillslut och det vart jag glad över. Jag fyllde år och Även ifall det vart mer av en deppmånad på slutet vart det ändå en riktig, riktigt bra månad. Fatiskt.


December
Då året nästan vart slut. Här fanns hur många blandade känslor som helst. Jag spenderade många dagar med pojkvännen. Det blev lov och jul.

Julen tycker jag blev rätt mysig tillslut, även ifall jag inte hade någon julkänsla alls från böjan. Jag började vika en väldigt massa pappersfåglar, vilket måste sluta innan jag blir sjuk. haha.

Sen är vi ju nästan framme till nu. Nyår. Nyår spenderades med Charlie. Jätte mysigt och bra på alla sätt. Torsdag-Fredag-Lördag. Jätte bra dagar.


RSS 2.0