och genomskinligt grå

Trött och seg. Totalt förvirrad och oförstående. Ska snart ta fram papper och penna, rita och skriva. Försöka få ut lite känslor där. Känner också på mig att det inte kommer bli mycket sömn inatt, men det märks väll.
Imorgon: skola och träffa Charlie.
Onsdag: stan och på kvällen sova hos pojkis.
Torsdag: Skola sen konfa.
Vet inte hur uppdateringen kommer se ut alltså.


I'm not afraid, I'm not okay, welcome to the masquerade



Låtraden ovan är ifrån Welcome To The Masquerade

du och jag


Fredag

Trevlig dag måste jag säga, vakna bredvid världens bästa pojkvän, äta frukost alldeles för sent och sedan bara ta det lugnt hela dagen. Ikväll ska charlieboii och jag bara fixa lite med en jätte bra idé vi har kommit på, pussas och bara ta det lika lugnt som vi redan gjort hela dagen.
Imorgon/idag blir det också att beställa lite nya kläder. Jätte bra när pappsen betalar! :)

jag älskar dig! / din charlie


<3

senare kommer pojkvännen förmodligen. Asss bra!


ungefär

Jag saknar dig så himla mycket. Utan dig känner jag mig verkligen som ingenting. Den här dagen går så otroligt sakta. Jag känner mig ensam. Så tom och så orkeslös. Jag har gjort det jag skulle göra idag och är egentligen rätt nöjd över det jag åstadkommit. Men mitt huvud känns ändå fyllt av dimma och jag känner mig helt borta, som om jag är helt utanför min kropp. Underlig känsla. Jag är liksom förlorad. Det känns i huvudet som jag har druckit lite för mycket sprit, fast jag är helt nykter. Musiken som spelas låter ovanligt poetisk och har finare melodi än vanligt. Jag vet inte om jag är glad eller ledsen. Jag vet inte. Jag vet inte. Jag vet inte.

Såhär typ:

looks like


Uppe tidigt

God morgon! Jag har blivit duktig på det där med att stiga upp tidigt, hela veckan har det blivit upp mellan halv nio  och halv tio. Så det är inte dåligt. Nu är det frulle som gäller. Hejhej!


Älskade syster

Kul(glass) Roligt?

Inget städande blev det av ikväll nä. Trodde väll inte det heller. Det är ju så otroligt tråkigt! Särskilt att behöva plocka upp allt det som ligger på golvet, damsuga och sådant. Menmen, imorgon är jag till 99% tvungen. Jag ska fixa till rummet så det blir mysigt och trevligt att vara i igen, vilket det inte är just nu.

Lovet har varit någorlunda ointressant än så länge, men jag har väll inte försökt göra det mycket bättre heller. Så det är ju till att skylla mig själv. Snart är det till och med slut också. Haha, fan vilket ointressant liv jag har. Sjukt tråkigt, måste bli bättre på att göra allt roligt. Om man kan det. Problemet är bara.. vad ska jag göra. Jag bor nästan i skogen, eller mer på landet, fast bara nästan. Det händer verkligen inget kul verken här eller sällan i byn heller och när det väl gör det är jag upptagen med släkt kalas eller utan skjuts eller liknande. Får göra det kul med mig själv, typ sitta i flera dygn och spela schack med mig själv. JAG KAN INTE EN SPELA SCHACK?! Hm, låt mitt liv bli roligt i framtiden. Eller roligare typ? Fan vad trög jag känner mig nu. Tack och hej Leverpastej!

hej här är jag!


rökning dödar


Äta grapefukt? Kittlar dödskönt i kistan!

Precis hemkommen ifrån leo's lekland, åkte med my family dit ändå. Så värst kul kan jag ju inte säga att det vart men ändå något att göra för att slippa städningen som jag verkligen borde ta itu med egentligen. Ikväll förmodligen.
Förresten nu har vårat internet börjat funka igen! Har varit så jävla arg på telia, hur svårt kan det vara att fixa skiten egentligen? Har varit utan det sedan innan jul, så det vart väll dags nu. Nu tänker jag banne mig käka upp min grapefrukt. Heheh, gott ju!


Du stod i dörren och sa, är det här allt som blir så dör jag.

.

kära facebook, du är bra ibland


hejhej

Ikväll sitter jag och segar mig med en kopp te, digestivechoklad och musik medans jag funderar på om jag kanske egentligen skulle gå och lägga mig. Kanske se en film och sedan sova, som vanligt ungefär. Imorgon ska jag se om jag kan få fram några roliga foton eftersom kameran äntligen är laddad igen.

Förövrigt sitter jag och funderar över hur länge det egentligen ska fortsätta snöa. Känns som det aldrig kommer bli sommar.. Vintern har ungefär sex dagar på sig att försvinna sedan är faktiskt vintermånaderna slut och då ska det bli vår. Så snälla gode gud, gör så att det blir vår i år också. Religiöscheyhärjahehe.


Dricka te, hejhej

let me come home

Idag är jag lite glad även ifall det är snöstorm och minusgrader ute. Längtar därimot efter plusgrader och sol, särskilt just ju eftersom jag tvingas gå ut med min förbannade hund.. Kul. Dränkt katt here i come.



Godmorgon förresten, ska snart ner och träffa Emma och Ebba, efter jag har fixat mig i ordning lite och varit ute. För att göra det här inlägget extra ointressant kan jag säga att jag har ätit typ as god frukost idag. (haha) Mackor med sallad och keso + vanilj-te + Grapefrukt. Nomnom.
Ja, som sagt nu ska jag göra de saker jag precis sa, ungefär. PussKramTja.

¶ sånt som ger lite glädje

Ikväll har jag bara tagit det lungt, suttit och druckit vanilj-te, läst Frida och Chic tidningar efter lite insperation i klädväg och bara längtar efter att ha några tusenlappar på kontot. Det hade varit lite underbart i hjärtat faktiskt.
Åkte till min finaste pojkvän igår och stannade våldgästade hans hem enda tills idag.
Vet inte riktigt hur min lov-vecka ser ut riktigt ännu, imorgon ska jag i alla fall mest ta det lungt och kanske träffa emma en stund, och det är väll så resten av vcekan kommer se ut också, på ett ungefär.
Ska snart se klart en film jag började kolla på för ett tag sedan, lyssna på lite skön musik och snart sova.

sånt som ger lite glädje
Nyaste spotify listan finns där med. ↑ brabra.

sol sol sol ute ute ute

Äntligen en söndag utan skola imorgon. En veckas lov är i varje fall inte helt fel, även ifall jag inte tackat nej till lite sommar och några veckors sommarlov. Eller det kan väll i varje fall bli vår nu? En av de saker jag längtar mest efter just nu faktiskt. Längtar efter stranden, linnen och shorts och sena utekvällar.


Säääääämst

Jag är verkligen så himla sämst på att blogga och vet inte ens varför jag skriver ibland. Nästan bara onödigt. Kan bara inte bestämma mig om jag ska strunta i det helt eller inte. (big problems, you know. But.. no, not really) Vad som hänt denna veckan? Ja, inte mycket, helt vanlig vecka med skola vart endaste dag, igår vart jag därimot på fest. Helt okej må jag säga, men endel unknowed blåmärken och skrubbsår.. hm.
Just nu sitter jag där i mot och önskar att jag vart super rik och kunde köpa mig hundra nya klädersplagg eftersom jag inte alls har någonting att ha på mig längre, det är så otroligt tråkigt. Hoppas på att jag kan dra med mig min lilla mamma till stan snart, så får hennes plånbok stå för det. Nu blir det film och godis för mig. Ha det bra, för man vet aldrig när jag är tillbaka!


lite av fredag och halva lördag.


even god's best angels cry sometimes


my sunshine

Jag är verkligen en usel bloggare. Förlåt så mycket för det. Men jag har verkligen inte orkat, jag har inte orkat skriva något roligt och intressant. Och hur kul är det att dag efter dag läsa om mina problem. Nä precis, det är anledningen till att det inte händer så mycket här nu för tiden.

Charlie har i alla fall varit här hela helgen. Min egen sol.

RSS 2.0