Idag och imorgon.

Charlie är här och kom hit igårkväll. Himla trevligt. Vet inte riktigt vad vi två ska hitta på idag, men ikväll ska vill väl gå ner och kolla på majbrasan vid sjön förmodligen. En stund iallafall.
Vi funderar även på att gå och fiska en stund med min lillebror. Men får helt enkelt se vad vi hittar på. Imorgon händer det förresten! Konfirmationen alltså. Vet dock inte vad jag ska ha för skor..
Denna klänningen är det jag ska ha på mig i alla fall + svarta/bruna nylontights.

fixar mig till skolan.

Håller på att fixa mig, snart skola. Efter det har jag konfaläsning, sista innan konfirmationen i alla fall! Aja, nu måste jag skynda mig med håret och sminket. Börjar bli sen! Puss.

systemkamera snart!

Skola och konfaläsning, nu är jag dock hemma igen. Skönt som attan. Ikväll ska jag färga om håret igen, eftersom det inte fäste riktigt och tvättades ut nu eftersom det vart första gången. På söndag är det självaste konfermationen, och efterdet hoppas jag på att vara rik så att jag kan köra in till stan/beställa en systemkamera.
Vad vet jag inte riktigt än, kollar runt lite på nätet just nu. :)

If I can make you happy, then this is where I belong

Du är bäst
Perfect For Me

Är det sol ute så är det.

Har i alla fall pluggat lite, orkade inte mer sedan. Förstår inte mycket av det ändå, hej till ett IG? Åh, varför måste jag kunna no, så otroligt jobbigt. hEhE. Tror i alla fall jag ska gå och käka en macka eller två eller femtioelva.
Mina blåaste solbrills åkte på idag med. Är det soligt så är det!

Plugg nästa.

Jag känner min som en rätt usel bloggare nu på senaste tiden. Men det är sol ute? Jätte varmt och skönt, och jag har massor att göra samtidigt som jag inte har något alls. Dock har jag till att plugga no idag. Mycket no! Har prov imoron vilket jag fullständigt glömt bort under lovet. Känner mig lite smått stressad, men känns ändå som att det kommer gå rätt dåligt även ifall jag pluggar hela dagen faktiskt. Men ja precis, ska ut och lägga mig i solan och läsa på samtidigt som jag gör ett försök med att bli lite brun. Har'e!

Detta:

Ett ljus och detv klassiska; Ett påskägg. Fast med bara gott godis i :L


Vad fick Charlie i present?



hinner inte

Hemma efter min kusins kalas, nu sticker jag till Charlie. Därför är det väldigt dålig uppdate. Hehe. Förlåt. HEJDÅ!

Aerosmith – Crazy

Kan man säga något annat än otursdag?

Tappat mobilluckan i sjön
sträckt höften
fått grus i hela ögonen
förlorat på kort ca 10gånger i rad
hällt ut två glas vatten
tagit sönder det jag fick i present idag

Kan man säga något annat än otursdag?

otursdag.

oturen verkligen ramlar över mig idag. Häller ut, tar sönder, tappar, slår mig. Ja herregud. Charlie kom hit i vilket fall och det känns bra. Fick tid till att prata lite sedan har vi faktiskt haft det roligt idag! Varit med min lillebror och fiskat. Tillochmed jag fick en fisk, fick dock panik eftersom jag kom på att jag är jätte rädd för fisk när den nappade. Haha.
Ikväll blir det grillad fläskfilé och potatisgratäng, snacka om gott?! Förresten, vilket underbart väder. Trots oturen. :)
.
Wiz Khalifa – Fly Solo

Fotot är sedan i sommras på mig och min bästavän!

-

Godmorgon, morgonen började sådär. Har inte sovit mycket inatt och när jag väl sovit har jag drömt mardrömmar.
Vet inte riktigt hur dagen ser ut längre, men Charlie kommer förmodligen.
Aja, ska fixa mig lite nu. Ha det bra idag.
Två dagar denna veckan

Nu blir det sängen för mig.

Ska alldeles strax sova nu. Eller ska försöka i alla fall. Tänkte sätta igång lite musik, kolla lite i en tidning och sedan sova. Så godnatt!


Fredag

Jag kan ju inte klaga på hur vädret har varit idag i alla fall! Helt sjukt underbart. Middagen hos farmor är nu avklarad och jag har tillochmed hunnit köra lite moppe. Haha, Charlie bara skrattar åt mig för att jag försöker lära mig köra. Så elak. Men om jag får säga det själv går det rätt bra. Växla, kicka, bromsa, frikoppla. Blandar dock ihop allt ändå ibland..
Imorgon kommer i varje fall min snälla pojkvän hit. Brabra. Äta lite påskmat och sedan fläskfile och grejer eftersom pappa fyller år imorgon också.

Inspiration på natten.

Jag har funderat över varför man alltid har så mycket inspration på kvällarna och nätterna. Eller jag har det i alla fall. Kommer på massa fotoideér, tecknings-, redigerings- och inrednings-ideér som liksom är försena att börja på vid tolv-ett-två på natten. Och på morgonen när man vaknar är de som bortblåsta igen. Mycket irriterande måste jag säga. Om man därimot inte ska upp tidigt, inte är trött ochsåvidare så gör det ju ingenting att man sitter uppe en kväll sent! Hade nämligen en såndan kväll igår, vart ju dock tvungen att stiga upp tidigt idag.

Här är i alla fall två teckingar jag gjort på två av mina syskon:
(förlåt för dålig kvalite, ser (om jag ska vara ärlig) bättre ut i verkligheten)

Varit i byn.

Nu har jag varit i byn och handlat lite pressenter och sådant bra att ha. Hårspännen, schampo&balsam, ett halsband, ELLE-tidning, hårspray, rakhyvlar, tights och hemligt! Ska senare åka till Charlie och träffa honom vilket blir kul. :)


Förresten tävlar om att bli dagensblogg på http://mallansundqvist.blogg.se/ :)

planer:


Godnatt!

Nu ska jag ringa pojkvännen och prata lite, säga godnatt och så. Sedan ska jag släcka lamporna, sätta på lite lungn och skön musik, sedan krypa ner under  täcket och somna. Gud jag längtar! Imorgon ska jag stiga upp någorlunda tidigt och följa med mamma och handla lite mat, och presenter nu till påsk. Jag ska också ta mig tid till att träffa Charlie och ha det mysigt och bra. Godnatt!
Falling Slowly ← Megaunderbartfin låt.

I run away from you somtimes because..

Tur att man har en lillebror som delar ut dom åt än för 20spän. Hahaha. Gladtjej som slipper göra det själv. ;)


time after time

Onsdag onsdag onsdag. Jag har salami att dela ut, men är för trött för att göra det. Måste snart tvinga mig själv till att gå ut med det. Jag hatar att vara så trött att jag varken kan tänka eller knappt orka knappra in rätt bokstäver på tangentbordet. Måste göra något, det kliar i hela kroppen samtidigt som jag inte orkar röra mig. Alltså.. haha.

filmförslag?

Sitter och lyssnar på fin musik medans jag letar efter en film jag har lust för att se. Någon som ger massa värme i hjärtat. Vet inte vad jag letar efter för något egentligen. Men om det är någon som har ett förslag på en bra film så varså god att dela med dig.



Kom hem ♥

Jag har märkt att den "gråa rutan" som rubriken ska stå i har försvunnit. Väldigt irriterande om jag får säga det. För det syns för er också, eller? Orkar därimot inte fixa till det just nu.
Förresten så kraschar firefox hela tiden, kul. Ska ladda ner google chrome nu istället, blir nämligen riktigt trött på att det lägger ner hela tiden. Annars har jag ingen aning om vad jag ska göra idag. Ladda ner ett par filmer och titta på medans jag dricker ett antal koppar te under min röda flieace-filt. Rensa datorn lite, ta bort program som inte används, sotera foton, filmer, ja sånt.

Jag hoppas jag blir en fågel i mitt nästa liv.


med charlielielielie


solasolasola

ligger ute och solar och läser en bok vi fått i uppgift ifrån skolan att läsa. Snart kommer Charlie med, hoppas på att det blir en bra dag trots allt hjärtat..
Förresten har jag utslag på mina ben, typ hundratals prickar. Buhu :(

Varmt ute ja!

Nu ska jag ta något att äta sedan ska jag ut i solen och sola lite, härligt!


hoppsan här blev det VäLDdigT rött! :)

Före klippning och färning:


Efter klipp och färg:

klippa och färga håret nästa.

Nu ska jag slänga i mig lite frukost sedan sticker jag och klipper mig och färgar håret rött!

Färgen nu är jätte uttvättat så det är nästan min naturliga)

några ord om mitt hjärta

Har spenderat hela helgen men världens bästa pojkvän. Och om jag får säga det själv har det varit en väldigt bra helg! I fredags kollade vi lite film, vart några timmar på en liten grillfest och lagade tacos och bara hade det mysigt. Igår(lördag) gick Emma och jag vi fyra och kollade på en dansshow, vilket vart rätt okej efters det följde Emma och hennes pojkvän Ludvig med hem till Charlie igen och så kollade vi på film och åt varma mackor, chips och choklad resten av kvällen. Ja, sedan idag har vi bara tagit det lugnt precis hela dagen. Legat ute i solen och bara pratat och lyssnat på musik. Så det har varit hur bra som helst.

Charlie
(inget någon behöver läsa, egentligen men) Jag ville bara säga att jag älskar dig, och jag menar det verkligen.  Det är inget jag säger bara för att vill är tillsammans och för att alla andra säger det till varandra. Nej, det är sant. Tre ord, korta, men otroligt sanna. När jag skriver något till dig, säger något till dig, vill jag tala till hundra procent sanning, inte en enda lögn. Jag vill inte ljuga för dig, det är just därför jag inte skriver flera hundra A4-papper om det här. Jag skriver istället ett antal få rader som jag menar till tusen. Jag tycker du är bäst, jätte bra.
Jag tror på dig, jag tror på att du klarar det svåraste du vet.  Du ska veta att jag alltid kommer gå bredvid dig, hur det än skulle sluta med oss, med allt. Om världen så skulle gå under kommer jag finnas. På ett eller annat sätt. För jag vill inte mista en sådan fin person som du faktiskt är, vad de andra än säger.
"Du är vacker som du är, du måste vara som du var.
Det är knappast fel på dig, det är fel hur världen är idag
Knyt båda nävarna och fokusera på nåt bra
för innerst inne vet dom om att dom har fel och du är underbar."

Fronda – Underbar
Jag vet att du är fin. Jag vet att du är bra. Jag vet att du är stark, annars hade du aldrig kommit enda hit. Jag vet att du kan. Jag vet att du är underbar. Jag vet. Jag vet, jag tror, jag hoppas att du klarar detta. För du hjärtat, jag tror på dig. Det gör jag.

3 foton från idag:


♥Här:
Ron Pope – Perfect For Me
Fronda – Underbar
Håkan Hellström – Gårdakvarnar Och Skit
Sum 41 – With Me
The Pogues – Love You 'Till The End
Joshua Radin – I'd Rather Be With You
Regina Spektor – Samson

planer för kvällen och helgen:

Sitter hemma hos Charlie nu och tar det lungt. Snart ska vi ner och köpa lite grejer så att vi kan laga lite mat, sen blir det ju självklart talang och så ikväll! Eftersom vi har huset för oss själva i helgen så lär vi ha det roligt. Jag och Emma ska även kolla på en dansuppvisning imorgon klockan fyra efter det föjer hon och hennes pojkvän med hem till Charlie igen så ska vi ha lite filmkväll. Ja det blir en trevlig helg det här tror jag faktiskt! :)

Idag och nu:

Nu kommer CharlieCharlieCharlie. Jätte bra!  Kom till skolan till sist, lite sent dock men det funkade. När skolan sedan äntligen vart slut ändå var det ett par långa timmar med konfaläsning framför mig. Jag ha som tur väl klarat av alltsammans trots dunkande huvudvärk och extrem trötthet. Men som sagt nu kommer Charlie alldeles strax vilket blir mysigt, saknar honom!



Förresten en bra låt: Fronda – Underbar

en morgon den 14

Trevligt. Missade precis bussen, hoppas nu på att mamma kan skjutsa mig till skolan. ANnars får jag vackert ringa och sjukanmäla mig eller ta halv tio bussen.


Duscha &film.

Trött som bara den, vilket leder till att jag blir sur, irriterad och ledsen. Nu ska jag ta och duscha och sedan krypa ner i sängen och kolla på film. Hörs.


Förresten är det vår ute, kanske lite mindre vår just idag. Men förövrigt.

Fick mig att tänka till i alla fall!


..

Jag försöker. Det gör jag vekligen, även ifall det inte räcker långt.


hos felicia i lördags.


Fest/tjejkväll nu!


Charlie & Theo kom hit och pratade lite.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu ett tag, men om en timme eller något kan jag väll kanske börja fixa mig lite inför ikväll. Eftersom det brukar ta cirka två timmar att fixa mig när jag ska iväg, jag måste nämligen sitta på facebook och blogga lite imellan allt. Och byta kläder hundra gånger, samt frisyrer och smink. Ja, därför tar det en himla tid.
Charlie och Theo kom hit helt plötslig nyss. Blev jätte glad även ifall jag ser ut som en torktumlad bäver just nu, men det får jag leva med. haha. Aja, vi hör sen! :)


Vid den tiden.

 

Vid den tiden då solen försöker leta sig in igenom persiennerna i rummen

Då när bilar börjar röra sig ute på gatorna på väg till jobb och till barns dagis

Då människor missar bussar och bränner ryggen i för varmt vatten i duschen

När väckarklockor ringer bredvid sängar och sömnlösa ögon svider

Det är vid den tiden du hoppas på en bra dag, en ny vacker bra dag
/nathalie

Godmorgon lördag.

Godmorgon! Solen skiner ute, det ser jag genom rullgardinen i alla fall. Jag har suttit någon timme och kollat igenom min förra blogg (som nu är borttagen) och hittat ett antal fina bilder. Här är ett par som inte alls kanske passar in eftersom det är regnt, men vad gör det?






Redigerar film.

Har suttis och fixat med filmen vi gjorde om SaudiArabien ett par timmar nu, blir inte särskilt nöjd men jag orkar helt enkelt inte mer. Så det får vara som det är. Nu ska jag ta och gå och lägga mig och sova, skönt ska det bli.



Ps. Kul och se om jag ens kan röra mig imorgon (träningsverk!!!)

Lasse och träning.

Ätit upp det jag tränat bort idag ungefär. Chips och grejer har det blivit massor ikväll. Men känner men känner mig ändå förtjänt utav detta när jag tränat en hel timme oavbrutet och har träningverk i hela kroppen redan. Har inte rört mig så här mycket, på.. jag vet inte hur länge?! Skönt i alla fall.
Saknar dock ihjäl mig efter min pojkvän som känns miljoner mil bort. Och ändå ska jag inte få träffa honom förens på söndag. Åhå..
Nu ska jag fortsätta spela på min gitarr, Lars winnerbäck! Så bra.


nu

Nu ska jag alldeles strax sticka till skolan. Ska bara fixa till håret först senså.
Lär inte bli något speciellt idag, Emma och jag ska träna efter skolan efter det tar jag bussen hem och bara tar det lungt hela kvällen.


bilder från några dagar.

Nu är jag hemkommen från båda pojkvännen, skolan och konfirmationsmöte. Har haft mycket trevliga och mysiga dagar med pojkvännen med både lite trassel, men ända himla kul sedan! Fick en ros och ett himmla gulligt kort av honom på fem månadersdagen. Jätte glad är jag för det. :) tacktacktack.
Jaha får väl ändå slänga in några foton ifrån dagarna.


Charlie och jag gjorde en egen isglass utav en limesaft de hade, den blev jätte sur och bjöd på ett antal söta ansiktsuttryck.



Flummbild on the toalett

Trött kille. <3




Rast i skolan, solen sken som bara den dock blåste det som satan.
(förresten håller jag på att sluta röka, har denna veckan gått ner från ca tio cigg om dagen till en-tre, leder dock till ett ökat godisbehov som lär göra att jag blir fet istället. Därför har Emma och jag bestämt att vi ska börja träna också. Jaja, fin till sommaren kanske?)

jag har väntat på ett regn

Sitter hemma hos Charlie och gör nästan ingenting. Han står i duschen och jag sitter här. Vi ska snart gå ner och äta, så fort han är färdig. Fem hela månader har vi i dag också. Det känns bra faktiskt.
Idag har jag även varit på utvecklingssamtal i skolan, rätt nyss faktiskt. Betygen är inte helt på botten än i vilket fall. haha. Men ja, lär väll höras i morgon då! pyss
ps. varför regnar det ute, när det vart så fint igår? :(

bara sålänge det finns stjärnor över oss och bara så länge våra hjärtan klarar av att slå..

Förlåt. Verkligen förlåt. För hur jag har varit, jag vet att jag inte är lätt. Verkligen inte, jag är svår att förstå. Jag förstår mig oftast inte själv. Tack för att du stått ut med mig. Jag hoppas väldigt att du gör det ett tag till. Det hoppas jag verkligen. Annars förstår jag dig. Men hjärtat, jag älskar dig. Mest av allt faktiskt. Jätte mycket, mest. Jag hoppas att det inte tar slut på länge. Tänk att en chansning kan leda till något så stort?
Jag vill inte förlora dig, aldrig. Aldrig. Fem månader i dag ändå. Du är bäst.


Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen..

Jag ska bli bättre, det ska jag. Jag måste bara ta reda på hur.. och det är nu.


hundratusen pappers fåglar



Viker fåglar av boksidor, det blir så fint då.

sånt som jag gör ibland, hela tiden.

Jag har suttit alldeles för länge och stirrat på en surrande fluga som studsat mot det stängda fönstret.
Jag har letat inspiration i mitt rum, ute, in i från och ut, uppochner. Överallt, utan att hitta något särskilt.
Jag har lyssnat på Lars Winnerbäck i i evigheter, men det är fint. Sånt som jag bara gör ibland.
Jag har försökt bota min huvudverk med flera ipreen utan resultat.
Jag har funderat på att städa mitt rum, men insett att jag egentligen inte orkar.
Jag har gjort massor av onödiga saker för att få tiden att gå men efter ett tag tyckt att timmarna gått alldeles för snabbt.
Jag har gjort det jag gjort varje dag, ingenting.
Jag har insett att jag för det mesta bara slösar bort min tid på massa onödigt. Särskilt när jag är hemma, och allt jag gör är att kolla på saker i datorskärmen. Då jag egentligen kunde gjort något bättre.



Solen i ögonen

Skola.

Ska försöka få upp Charlie ur sängen nu, sedan sticker vi till skolan.


Solen i ögonen


Halvnyktra bilder från kvällen igår.




Jätte kul har jag haft det :)

Tjejkväll

Ska packa ihop dator, högtalare, spel och sånt nu. Sen drar jag! hejhej. Ha en bra fredag!


Fredag!

Hemma från skolan och allt nu. Har varit något otroligt dåligt med uppdatering de senaste dagarna. Men har varit väldans upptagen, på riktigt faktiskt! I Onsdags vart det först skola, filma, sedan träffade jag Charlie, sov hos honom. På torsdagen så började dagen med att jag försov mig, kom för sent till skolan, efter skolan konfa, sedan hockey och sova hos Charlie. Idag därimot kan jag inte säga att det blir jätte mycket bättre uppdate än dessa dagar, för ikväll ska jag ner till Emma och äta lite mat, dricka vin, spela spel och ha hur kul som helst med mina tjejor!

IN SCHOOOOL YESSIR

(tagna med videokameran)

RSS 2.0