hockeeeey

Sitter hemma hos Charlie nu, kollat när hemmalaget förlorat i hockey. (känns därimot inte som något ovanligt, men idag vart det bara.. pinsamt!)
Imorgon blir det tjejkväll med massa mys och så. Kulkul. :)

Idag ska vi make a movie.

Nu tar vi med filmkameran och sticker till skolan, idag ska det filmas!


pluggat det har jag gjort i alla fall!

Ska nog vara stolt över mig själv nu, har suttit och pluggat i en och en halv timme. Kan dock fortfarande lika lite, men pluggat det har jag gjort i alla fall! Nu blir det en dusch, en macka och sedan sängen. Hur skönt är inte det? Jätte skönt!


Filma skolprojekt

Idag på morgonen hade jag både letat upp filmkamera, laddat den och att in minnerskort så vi  skulle kunna filma till ett skolprojekt vi har idag. När jag kommer till skolan och ska testa så det verkligen funkar(vilket jag inte hade riktigt tid med på morgonen) så funkar inte detta minnerskort till filmkameran. Så det blev inte något filmande alls idag. Imorgon därimot kommer det bli av, för du har jag banne mig letat upp rätt minne.

Nu ska jag plugga filmhistoria. Eller snart i alla fall. Ska bara spela lite Sims3 först.


Skola.

Sitter i skolan och gör egentligen inte så mycket alls, ska plugga till ett svenska prov i filmhistoria som ska göras imorgon (vilket är riktigt piss eftersom jag varit väldigt dålig till att plugga till detta). Annars vet jag inte vad jag ska göra hela dagen som är kvar, bara ta det lugnt. Plugga somsagt och äta! Fy17 vad jag är hungrig.
Sitter förresten och lyssnar på denna → The Fray – How To Save A Life låten. Kan aldrig tröttna på den. Fintfint.

helgen!

Lite bilder från helgen med Charliehjärtat, jag älskar dig.



Sum 41 – With Me

Bloggrape

JAG ÄLSKAR DIG NATHALIE / DIN ALLDELES EGNA CHARLIE KARLSSON

pain



dom som försvann


Både låten och videon ger mig rysningar. så bra så.

Ge mig nåt som ta mig någonstans.

nu har jag både hunnit komma hem och städa i ordning lite slarvigt på mitt rum. Senare kommer pojkvännen, så ska jag spendera helgen med honom. Invigde min skinnjacka idag också även ifall den egentligen vart lite väl kallt för den idag. Men bestämt är bestämt och kan inte ändras! haha.
Ska strax hoppa in i duschen och ta en snabbdusch, tiden då jag inte ha någonting att göra egentligen sedan ska jag fixa klart lite extra i rummet eller blir det antagligen att jag fastnar här, framför datorn. Sims3 förmodligen.


Känn Ingen Sorg För Mig Göteborg- ↑

Promise me to think of us, still bright, still colorful.

Jag tror på riktigt att jag borde ta och skaffa mig en dagbok. Det skulle faktiskt behövas egentligen. Har så mycket jag måste få ut på papper. Så mycket som behöver sägas, men som inte får talas högt om. Jag har en röd skrivbok, men den är alldeles för fin i att kladda sönder, som jag förvisso delar redan har gjort vilket är synd. Men det behövs inte kladdas mer. Så nästa köp: En skriv bok! Trevligt.


Men du skriver ord som mord i handen

Vad har då hänt idag? Jo, jag vaknade bredvid pojkvännen. Steg upp gjorde mig i ordning snabbt (har verkligen sett förjävlig ut idag, menmen) Gick den lilla bit som det är ifrån honom till skolan. Satt på två ganska tråkiga och vanliga lektioner innan än lång och skön håla i schemat som mest av tiden spenderades ute i det underbara vädret med vänner, cigg, prat och skön tagga-sommar musik. Helt otroligt vad lite sol kan göra!
Funderar just nu på att hoppa in i duschen sedan ta mig ut på en liten runda med kameran.


Hos Charliecharliecharlie

Måste säga att vädret ute är heeeelt underbart, kanske blir det sommar snart i alla fall. Sitter hos Charlie och håller på en massa foto-insperation som jag får av all sol. Men tyvärr så ligger kameran hemma. Vi funderar där i mot på att åka och hämta den, kanske. Får helt enkelt se vad vi hittar på idag eftersom det är studiedag och allt.

Varje sekund


Måndag

Hemma(för ett litet tag sedan) från en.. rätt vanlig dag i skolan. Inget speciellt kul som hände, men inget som vart överdrivet kul heller. Som vanligt då som sagt. Nu är jag egentligen rätt trött men det blir banna mig inget slöseri med tid på att sova nu inte. Snart ska Emma komma en liten sväng så ska vi bara ta det lugnt och sälja lite salami som vi har fått i uppdrag av skolan att göra. Ungefär. Nej, till klassresan går det ju faktiskt.
Ja, imorgon kanske det blir dåligt bloggande. Förmodligen på onsdag med, för dessa dagar ska jag tillbringa med min
underbara pojkvän.


Kollade igenom min förra blogg precis och hittade detta inlägget:

Kärlek är inte som i sagor, det finns inga drömprinsar och vi kan aldrig bli prinsessor. Hur mycket vi än vill och hur mycket vi än försöker. Det finns inga drömslott, det finns inget "leva lyckliga i tusen år". Jag tror vi insett det, men jag tror också att det aldrig kommer gå att släppa allt det som hördes i böckerna för flera år sedan. Vi hoppas fortfarande. Därför blir vi alldeles för besvikna när det inte alls vart så vi hoppast på att det skulle vara. Inga förhållanden är felfria, inte heller finns det felfria människor. Vi är som skapta med fel, det går inte säga något annat. Men att älska en person är att inte bara älska dennes bra sidor utan också kunna älska de mindre bra. Att hitta en person som du inte kan leva utan, en person vars liv betyder mycket mer än ditt eget. En person du kan se en framtid med, den du inte kan se dig själv utan och saknar redan innan ni måste skiljas åt.  Det är kärlek.
Då kan jag säga att det inte spelar roll om du fick den prins du alltid drömt om, just då står han precis framför dig. Och just då hoppas du att du ska få vara hans prinsessa förevigt, i tusen år. Så kanske är det sant det vi hört, kanske bor vi i en saga. Med lite mer drama.


Rätt fint tycker jag faktiskt nu när jag läste det.


Idag:


Eftersom jag är lat och inte orkar ta kort på allt de jag köpte får det bli såhär istället. En ny tröjan och jeansthights vart det här i alla fall.

Hur kan världen vara så ond om Gud är så god?

Kan faktiskt inte klaga ett dugg på helgen som har varit riktigt bra, fin och mysig på alla sätt och vis. I fredags umgicks jag med min fina pojkvän, vi gjorde väll egentligen inte något speciellt med det vart trevligt ändå. I lördags steg jag i varje fall upp någorlunda tidigt och åkte en liten bit på vårt lilla konfaläger över natten. Jätte trevligt, med jätte trevliga människor och allt.
Vaknade upp i kyrkan bredvid de andra ca 07:20 alltså tjugo minuter innan det egentligen vart dags att stiga upp och bara låg där helt pigg och tittade på allt. Solen sken in genom de stora fönsterna, la sig längst väggarna och bänkraderna och det enda jag kände vart lycka just i den stunden. Ja, faktiskt.
Men i alla fall ska jag snart ta en dusch och sådant, imorgon blir det som vanligt med skola igen.


Den här berättelsen läser dem ibland på vår konfa. Och jag tycker den är lika fin varje gång.

En natt drömde jag att jag vandrade längs en strand tillsammans med Gud. Många scener från mitt liv blixtrade förbi på himlen, och till varje scen såg jag fotspår i sanden. Ibland fanns där två par, ibland bara ett. Detta plågade mig eftersom jag vid de svåra stunderna i livet, när jag plågades, sörjde eller var bedrövad, bara kunde se ett par fotspår. Då jag sade till Gud:
"Herre, du lovade mig att om jag följde dig så skulle du alltid gå vid min sida. Men jag har sett att det bara finns ett par fotspår i sanden vid mina svåraste stunder. Varför övergav du mig när jag behövde dig som mest?"
Gud svarade:
"De gånger då du bara ser ett par fotspår, mitt barn - då bar jag dig."

Konfa mini-läger

Är i full fart med att fixa mig så snart så ska jag åka och umgås med konfagruppen resten av helgen. Hoppas på att det blir någorlunda kul i varje fall.


Kläder och så vidare

Åhå, fått hem nästan alla mina kläder idag, så himla trevlans! Nu har jag i varje fall något att ta på mig ibland.  Har precis tagit en dusch och ska snart fixa mig lite i alla fall. Senare kommer Charlie, och vi ska bara ta det lite allmänt lugnt, kolla på lite filmer, äta lite mat och massor utav chips och grejer. Så det blir trevligt.
Imorgon ska jag där i mot upp tidigt och iväg med konfagruppen på ett mini-läger. Alltså till söndag. Jag hoppas på att det blir helt okej i vilket fall.
Ja som sagt, nu ska jag ta och fixa till mig lite. Bilder på mina kläder) kanske dyker upp någon dag för er som är intresserade. Hejhej!

Det som kom hem idag vart:
En blommig klänning - till min konfirmation
Ljusa jeans thigts
Vita och svarta bas-linnen
blommigt linne
ett par chinos - mest tills i sommar/vår
3 tröjor
2vanliga svarta thigts
blå randig shorta/tunika



Haha, ja i alla fall ett litet smakprov om man får kalla det så?

Hos pojkvännen!

Sitter hemma hos Charlie och gör i princip ingenting just nu. Han står i duschen och jag kolalr om den har hänt något roligt på datorn (Vilket det inte har). Men ja, hörs väl imorgon tjarå! :)

©

När mörkret faller och skuggorna börja slingra sig längs väggarna
Då rösterna från förvirrade människor tonat bort och billysen slutat kasta skuggor genom fönsterna
När otryggheten etsar sig fast i hjärtat och det lilla barn inuti själen kryper fram ur hårt skal
Då längtan efter dig är som störst och inga tårar i världen kan få dig vara närmare mig

Ja, då vet jag att ingen annan än du kan få mörkret att försvinna, för du är mitt ljus.
Ja, då vet jag att ingen annan än du kan få tomheten att fyllas upp, för du är mitt allt.
Ja, då vet jag att ingen annan än du kan få otryggheten att skingra sig, för du är min klippa.
Då vet jag att du är den enda i världen som kan fånga upp mina tårar och får mig lita på att allt blir bra, mitt hjärta.
/©nathalie

Sommarn snurrar fort, när vi bara snöar bort



ChatRoulette



Kan inte sluta älska den här videon! :)

Du drar jag till skolan.

Idag ser jag ut såhär ungefär:
Slappt och bra.


Tro, hopp & kärlek



När jag blir arton och får bestämma över mig själv, ska jag banne mig tatuera mig. Tro, hopp & kärlek på fingrarna, eller de tre prickarna "luffarmärket". Fjäder på foten, och en fågel någonstans av något slag. De ni! Snart ska jag hämta mina kläder. Fredag. Och snart ska jag fixa mitt hår, om några veckor. Två - tre? Hur bra som helst. Nu ska jag strax ta och sova. Ska bara ringa och prata lite med älskling först.

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen.. jag faller


Snart vår..

Är det vår nu eller? Så otroligt skönt att snön bara smälter bort nu och solen skiner, det blir jag lite sådär smått glad av!


Snart sova..

Efter tre timmars sömn inatt känner jag att det snart blir att ta igen den sömnen nu strax. Charlie kom hit för att hålla mig sällskap ikväll också, men han har redan däckat. Så vet inte om han är så mycket sällskap längre. Men han är söt ändå. :)
Godnatt världen, imorgon får jag väll se fram emot hårt pluggande..


Vilken färg?

Kan absolut inte bestämma mig, har ju funderat på rött i evigheter men vet inte längre om det är rätt. Kanske borde stanna kvar vid mitt vanliga? ne.. tråkigt! Blir nog förmoldigen mörkrött i alla fall. Tur att jag har ett tag att bestämma mig på.

Vad tycker ni?

Tidvis.

Vår kväll planerades snabbt om, så nu sitter jag här helt ensam och lyssnar på musik.. Igen. Kommer även få sova själv inatt, åh.. Saknar Charlie. Kom tillbaka! :( Sover förmodligen hos honom imorgon i alla fall.
Ja, nu ska jag förmodligen kolla på en film eller något, kommer inte kunna sova på ett tag känns det som tyvärr. Sitter och lyssnar på denna finfina låten förresten: Lars Winnerbäck – Tidvis.
Ha det bra!


Lite sliten sådär.

Ja, vad ska jag säga? Idag mår man som man förtjänar. Kvällen vart där i mot riktigt kul, så det är inget jag ångrar att jag åkte dit. Jag har i varje fall precis duschat och fräschat till mig lite, välbehövligt kan jag lova dig! Senare kommer Charlie hit, så ska väl vi förmodligen bara ta det lugnt, kolla på melodifestivalen och käka lite godis.

som sagt en aning sliten.



En skön fest lista i alla fall: Time To Dance

nur drar jag snart på fest!


just nu..

Håller på att fixa mig inför kvällen. På mig har jag ett par trasiga ljusa jeans och en svart topp. Nu har jag kommit till problemet, uppsatt eller nedsläppt hår?!?!? Åh, nästan det största problemet ikväll.. mitt hår är verkligen i en enda röra just nu, förrlångt för att vara kort, och för kort för att vara långt.. SKit fult. Längtar tills jag ska klippa+färga mig. Dock är det en månad dit..




i sommras satt vi och förfestade på en bro och matade fåglar med ballerina.

Igår hade jag fullt upp med skola och umgås med pojkvännen, så det blev inget bloggande alls då. Ikväll är jag inte helt klar om vad som händer, men förmodligen blir det väll fest eftersom det äntligen är helg igen! Men fan vad veckorna gå snabbt ändå. Nästa vecka kommer jag få plugga röven av mig, har både No-prov och spanska-prov. Vilket är ämnena jag nog är svagast i. Sådär kul faktiskt.
Och förresten har i alla fall en del av kläderna jag beställde på h&m för några dagar sedan kommit. Återstår bara att hämta dem någon gång i veckan. Längtar tills dess!

När det vart sommar..

Mitt liv i framtiden kanske.

Ibland vill jag bara stanna kvar i femtonårsåldern föralltid, och ändå ha det rätt fritt livet ut. Ibland känner jag för att vara sådär tjugotvå och få göra vad jag vill, bo i storstad i en alldeles egen lägenhet och träffa hundra nya människor. Och vissa dagar önskar jag att jag vart bosatt i ett hus vid vattnet, med en massa lugn. Så vad vill jag egentligen?
Bara känna flowet tills jag slutar skolan och börjar jobba istället. Ett jobb jag tycker är roligt och inspirerande. Då jag bor i en trevlig lägenhet något närmare stan. Sedan när jag sedan egentligen förbrukat mitt liv ganska bra. När mina barn blir vuxna och sådant vill jag hellre bo i ett litet hus nära vattnet med ett eget bibliotek. Där ska jag skriva och måla hela dagarna, bara njuta av livet. Synd att livet inte vart lite enklare att leva ibland.



snart godnatt.

Klockan är runt åtta och jag är bara allmänt trött och seg. Jag ska ta mig något att äta sedan tänker jag faktiskt krypa ner i sänger och läsa en bok eller kolla på en film. Längtar redan.


skolaolabandola

Sitter i skolan just nu och har världens skönaste lektion. Där jag behöver göra absolut INGENTING. Ska därimot snart ta bussen hemmåt om det inte kommer något roligare i vägen. Men så blir det väl förmodligen inte. Det märks snart.

snart kommer pojkvännen!


sötbild.. haha

nätshopping

Hejdå mammas pengar, hej kläder! Har precis beställt sexton nya plagg från h&m, härligt. Längtar tills detta paket kommer hemmåt! Behövs verkligen bytas ut kläder ur min garderob.

Movits! – Äppelknyckarjazz ← glad låt

mello och vår.

Godmorgon! Ska snart ta mig ner för trappan och fixa lite frukost till mig. Sitter och lyssnar två svenska låtar från melodifestivalen(andra chansen) igår som jag faktiskt tycker är väldigt sköna att lyssna på! Pernilla Andersson – Desperados och Sara Varga – Spring för livet. Förövrigt tycker jag att melodifestivalen har blivit rätt dåligt, både musiken och allt övrigt.
Och det är fortfarande vår ute!

felfelfel

Jag vet inte vad jag ska tro. Jag hoppas att alla de bitar som skakats runt ska lägga sig iordning igen, att magkänslan är fel att tro på och att allt ska kännas rätt igen. Vad händer? Jag vet inte. Allt är upp och ner och jag vet inte varför. Jag känner att det är något som är  fel, därför är jag också helt fel.


TRUSTcompany – Downfall - bra arg/depp/whateverlåt.

välkommen till baka våren..


the other's

Det är vår ute idag, soligt, plus grader och blå himmel. Även fyra månader med min pojkvän och jag vet inte riktigt vad jag ska mig till med dagen längre verkar det som.
Emma kom hit igårkväll i varje fall, hände inte mycket utan vi tog det bara lugnt. Kollade på en riktigt bra film som hette "the other's", sevärd verkligen!


NATTABOOIII HEEEEEÄR

Kvällen vart egentligen planerad till att festa. Men nu verkar det inte bli så, inte i nu läget i alla fall. Man man kan ju aldrig vara hundra. Åker hem till Emma ikväll i stället och se vad som händer där. Så ska strax gå ner och hjälpa mamma laga tacos sen åker jag.
Förresten har jag fått hem ett litet paket från h&m idag. Ett par slapp jeans, en klänning (som vart rätt ful i verkligheten, men får se om jag kan lösa det med lite smycken och kanske en jeans jacka + snygga skor)  och en bikini som där i mot vart snyggare än på bilden. Så det var ju ett plus!

BJUDER PÅ EN DÅLIGT REDIGERAD KNAS-BILD men jag är lite knasig ikväll. heheh.

Knasigt


if i fall, would you pick me up?

Jag kan inte komma på vilket humör jag är på idag. Helt myskohumör. Har varit sådär lite små sur och seg hela dagen, men nu har jag mest lust för att hoppa runt, fota och vara vårig. Tyvärr är det ju lite för kallt för att vara vårig ute än. Men när man är inne kan man ju alltid låtsas att det är lite varmare och så ute i alla fall.

stan blev inte av idag

Blev ju tyvärr ingen resa till stan idag, tråkigt nog. Min bror har nämligen klantat sig och fått hjärnskakning. Men blir väll antingen i helgen eller nästa vecka istället.
Ska förmodligen till charlie ikväll i varje fall, så lite är ju fortfarande som det skulle.


RSS 2.0