mitt rum:



..

Fan. Känner mig riktigt otroligt dålig idag. Jag har gråtit ungefär femton floder inatt. Och idag. Och känns som tårarna aldrig kommer sluta rinna. Jag är så rädd.. Så jävla rädd. Jag älskar dig.

Jag kan inte bli en av dem.

Jag är arg, arg på att jag bor här. På att jag föddes här. Där jag bor är inte en enda jävel lycklig. Det är ett ställe med männsikor som en gång hade drömmar med stannade här och blev i princip halvt ihjäl alkoholiserade eller bara allmänt som maskiner. Sova-jobba-äta-sova-jobba-äta-sova-jobba-äta..dö. Jag blir så ledsen när jag tänker på hur många förlorade drömmar det finns här. Bortglömda för allt som kom i vägen. Det som aldrig hanns med. Jag vill inte bli en av dem. Jag vill inte bli en del av de människornas gråa liv. Jag lever med en människa som hade alla de drömmar. De drömmar som blev bortglömda. Jag ser varje dag hur hon mår över att hon gjorde så. Hon lever bara för att hon måste. Jag vill inte bli en av dem. Jag vill, jag måste, jag kan inte stanna.
Jag vill höra hemma någonstans.




& det blir fler fåglar.


ettusen pappersfåglar

Igår när jag satt och hade världens tråkigaste eftermiddag lärde jag mig att göra origami-fåglar. Alltså ni vet pappersfåglar som man viker ihop? Det är nog världens mest beroendeframmkallande hobby. Kan knappt sluta. Haha! Men de säger ju att ifall man gör tusen stycken får man en önskan uppfylld. Vilket jag lär har gjort ovetande snart. Har börjat hänga upp mina små fåglar i fönstret, lite mysigt sådär.


p

Min jul.

Det vart fem dagar sedan jag skrev ett nytt inlägg. Jag har hatf fullt upp med att fira jul med släkt, familj, pojkvän och vänner. Jag får faktiskt säga att det har varit en rätt fin ju en då. Mysig. Såhär har endel av julen sett ut:

Jag knäckte nötter..

..Och slog in julklappar!

Jag hade på mig en jätte fin klänning, (som kliar förfärligt om man inte har massa kläder under)


Under vår gran låg det säkert minst femtio paket!

Vid klockan tre kollade vi på Kalle Anka och åt godis!

Efter det gick pappa ut en runda och missade jultomten.

På Juldagen åkte jag till mormor och firade jul med släkten.


Julklapps öppning!



Och här är de saker jag fått under julen. Plus lite små saker till som jag missat på bilden.

Tomten jag vill ha en riktigt jul..


Utav farmor och farfar fick jag;


i w i l l a l w a y s l o v e y o u


god jul annars

Kommer bli en lång kväll. Farmor och farfar är här hemma och ätit lite och firar jul med oss. När de har åkte hem om någon timme kanske ska jag slå in de sista julklapparna, till pojkvännen, mamma och pappa. Fint och personligt. Imorgon ska vi fira jul tillsammans med familjen. Och jag har absolut ingen aning om vad jag kommer att få utav mamma och pappa. Vilket är lite spännande. Börjar faktiskt att längta lite gran(d). Nu ska jag öppna julklappar vi fått idag. Kanske hör av mig senare. Godjul annars!

.


Kär var det sista jag ville bli

Jag tror jag vill att det ska bli vår nu. Just idag vill jag det. Fast ändå är det väldigt fint idag. Fint väder, men fy17 vad kallt det är. Femton minus kan jag inte kalla värme i varje fall. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, förmodligen träffa Emma senare. Annars verkligen ingenting. Föresten hoppas jag starkt att (idol)Olle släpper skiva. Jaja, ska laga mat nu. Sedan får jag ju som sagt se vad som händer. tja!


det vart sommar på bilden.

Känns väldigt konstigt att det är julafton om två dagar. Har helt tappat julstämmningen. Funkar inte ens att baka julgodis och lyssna på julmusik. Känns inte bra. Allmänt trött och orkar egentligen inte alls blogga. Inte idag.




Grattis på födelsedagen Siri förresten!

20 december ( publicerades aldrig igår)

Sista dagen imogron. Riktigt sjukt skönt. Ingen skola på ett tag. Julafton. Nyårsafton. Och lov! & när vi börjar igen är det redan nästa år. Tvåtusenelva. Måste ekänna därimot att jag kommer att sakna de personer man bara träffar i skolan. Kommer faktiskt bli en liten aning tråkigt. En annan sak som blir lite smått tråkigt är att bästa vännen åker till Thailand om lite mer än en vecka. Ne, jag insåg nyss att mitt lov kommer bli.. det kommer suga. Haha, positivt var det här ja!

alla drömmer om fåglar även du, även jag

Imorgon är det måndag. Sista måndagen jag stiger upp vid halv sju på några veckor. Jullov. Ett välbehövligt lov verkligen. Är så skoltrött att det verkligen inte händer någonting i skolan. Lektionerna. Läxor. Inget fungerar längre. Så jag hoppas att jag kan få det att fungera igen efter ledigheter. Höja betygen och lyckas lite bättre. Men det handlar väll om orken till detta.
Nu funderar jag därimot på att fixa mig inför natten och krypa ner i sängen. Hade varit mycket skönt faktiskt. Trött som bara den. Är därimot på mer, typ "käka macka med hundra olika pålägg-humör".


kan inte bestämma mig ifall fotot är fult eller fint.

För vem kan glömma att stjärnorna någon gång blir stenar, & vem vet hur länge vi har varandra



jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din.


världens bästa pojkvän. ♥

garderobsfynd!


& vi går ut och brinner upp i natten & skyller allting på våra fyllehuven.

Inlägget jag skrev försvann nyss. Sur. Trött. Allmänt ful. Uttråkad. Musikberoende. Städat rum och lyssnat på Håkan Hellström. Saknat honom, Siri och Göteborg som bara den! Pojkvännen kommer snart. Pappa har lovat hämta en fungerande tv. Funderar. Vill gråta, skratta och skrika på samma gång. En fin textrad eller två. Däruppe. Foton. Olika dagar. Ego.



fem dagar

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24
Det bara ungefär fem dagar kvar till julafton nu. Jag har handlat klart de julklappar jag skulle köpa och det återstår bara att slå in de lite fint och sådär. Känns helt sjukt att det redan är så nära. Att året snart är över, känns som det precis vart jul och nytt år. Men jag säger som jag brukar att göra, tvåtusenelva ska bli ett bra år. Det hoppas jag verkligen. Ifrån början till slut ungefär.
Jag ska hoppa in i duschen nu, fixa håret, smink och kläder. Och snart är det dags för kalas. (vilket jag inte allt ät taggad till.)
Bilder är det föresten ont om just nu, men det märks väll när det också dyker upp.


fredagsnatt

nollett:tjugotvå och jag har ingen aning om varför jag sitter uppe. Jag har ingen lust för att sova bara, det är nog anlednigen, jag är en natt människa, jag tycker om att vara vaken då. Det är tyst och enda tiden jag kan tänka klart, det finns så mycket med insperation på natten. Fler ord som kan göras till meningar utan att riktigt tänka på vad som ska komma ut. Det är skönt. På söndag fyller min kusin år, men han ska firas imorgon. Alltså ska jag på säktkalas vid middag. Sedan på kvällen kommer min underbara pojkvän, som jag tycker om så himla mycket! Förstår inte hur jag har kunnat ha sådan tur ärligt talat. Verkligen. Du&Jag.
Jag och mamma hittade föresten en riktigt snygg jumpsuit i garderoben, mormor hade den när hon vart ung. Mums! Ska ha på mig den imorgon på kalaset tror jag, kanske till och med kan ta en bild och visa!
Nej, nu måste jag verkligen sova. (Även ifall jag inte vill) Godnatt! nollett:trettiosju

Beslutat.

Jag tror jag har bestämt mig för att blogg.se nog ändå är bäst. Så här tänker jag stanna kvar, även ifall jag byter blogg. Fyskäms! Ska aldrig mer byta, inte på länge, länge i vilket fall. Ska kanske ändrar om designen lite (med betoning på kanske) i framtiden där i mot, nu ser den nästan precis ut som den förra, bara ändrat namnet på headern och hela bloggen är inte heller lika bred. Men ska se om jag kan reda ut det här med att blogga nu då. Nej, jag tänker inte ens försöka med att blogga tio gånger om dagen och sjuhundrafemtio gånger i veckan för det kommer jag inte kunna göra ändå. Det finns det värken tid eller insperation till, utan jag skriver när jag har lust för det. Visar bilder när jag vill, och bara hör av mig när jag har lust för det.
Förresten, Nathalie Marianne Palmér har helt plötsligt blivit rätt fint. Har hatat mitt mellannamn fram till nu, där emot gillar jag inte mitt efternamn men det får jag väl också lära mig tycka om så småningom. Så nu heter alltsåmin blogg: http://nathaliemarianne.blogg.se! Vilken jag gärna vill att ni följer och läser. Följ mig, läs mig, se mig. Hm. Ha det bra!

Funderar.

Jag har funderat både länge och väl på om jag ska ha min blogg på devote.se eller på blogg.se. Fram och tillbaka. Jämfört och kollat. Devote har förmycket reklam enligt mig men det är lätt att ändra stilmallar och sådant. Blogg.se har ingen "äldre inlägg" knapp och därför är det svårare att gå tillbaka och kolla på gamla inlägg i bloggen och det är svårare att ändra design. Jag kan där i mot göra det mycket mer personligt. Svårt. Får ta en tag på mig till att bestämma mig. Kanske mest beror på vart bilderna blir minst pixliga, det kan vara det viktigaste, (förutom alla bokstäver som bildar ord och meningar som är totalt oförståliga.)


RSS 2.0